OVER ROOS

U heeft een droom? Wij doen de rest!

Aannemingsbedrijf Roos is een bouwbedrijf dat uitsluitend vakwerk levert. Wij nemen alleen genoegen met perfectie. Wij hebben verstand van zaken en hebben traditionele opvattingen over degelijkheid. Aannemingsbedrijf Roos heeft al sinds 1922 een gedegen kennis en kunde opgebouwd en is uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in de Hoekse Waard en omstreken.

Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie van uw woning of pand, feit is dat er veel zaken op u afkomen. Het bouwplan, de bouwtekeningen, vergunningstrajecten, kostenramingen, de werkplanning, teveel om op te noemen.

Aannemingsbedrijf Roos BV neemt u deze zorgen graag uit handen. Vanaf het eerste gesprek denken wij tot in detail met u mee en zetten uw wensen centraal. Bovendien hebben we goede contacten met gerenommeerde architecten en kunnen we de bouwvergunning voor u regelen.

Vanzelfsprekend vindt er, ook tijdens de bouw, regelmatig overleg plaats met u en is er ruimte voor wijzigingen. Betrouwbaarheid, kennis en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel als het gaat over het succes van uw bouwopdracht.

ONZE DIENSTEN
CONTACT

Neem contact met ons op

Loopt u rond met nieuwbouwplannen of wilt u een aanpassing aan uw huidige woning laten doen? Wij komen graag bij u langs om de situatie met u door te nemen.

ADRES

Nijverheidstraat 8A

3264 XL Nieuw-Beijerland

TELEFOON

0186 691 533

info@aannemingsbedrijfroos.nl

Contact via de website
reCAPTCHA
Sending